Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Særudstilling om DR julekalenderen "Theo & Den Magiske Talisman"

Oplev DR julekalenderen ”Theo & Den Magiske Talisman” på Museumscenter Karensminde.

Til december slår Billund Kommunes Museer dørene op til DR julekalenderudstillingen ”Theo & Den Magiske Talisman” på Museumscenter Karensminde. 

Der er lagt op til en helt unik oplevelse, når udstillingsbygningen ved Museumscenter Karensminde bliver omdannet til en totalinstallation med scenografier, lyd- og lyseffekter, samt originale kostumer og rekvisitter.

Udstillingen giver den besøgende mulighed for at opleve de magiske universer fra julekalenderen helt tæt på. Det bliver en udstilling, hvor alle sanser kommer i brug, og hvor familien i fællesskab får mulighed for at reflektere over livets store spørgsmål.

Her kan du læse hvad julekalenderen handler om.

Entrépris:

Entré til julekalenderudstillingen inkl. museumsgården:
Voksen: 105 kr. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. 

Entré til Museumsgården:
Voksen: 40 kr. Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Udstillingen har åbent alle dage i december, på nær 24.-26. samt 30. og 31. Derudover kan man se udstillingen alle weekender i januar, samt den første weekend i februar.

Julen på Museumscenter Karensminde

På den anden side af vejen ligger den gamle museumsgård Karensminde. Her vil der ligeledes være åbent alle dage med julehygge som i gamle dage.

Du kan besøge det julepyntede stuehus, møde gårdens mange forskellige dyr af historisk race og gå en tur i den dejlige natur omkring gården. I gårdens kaffestue kan du købe kaffe, saftevand og karensmindevafler. 

Få et opgaveark i billetsalget og tag hele familien med på tidsrejse i det gamle stuehus. Her skal I finde poster med opgaver om gammel magi og overtro. Alle børn som gennemfører tidsrejsen, får et diplom.

Læs mere om aktiviterne i december


Theo & Den Magiske Talisman