Særudstilling om DR julekalenderen "Theo & Den Magiske Talisman"

Oplev DR julekalenderen ”Theo & Den Magiske Talisman” på Museumscenter Karensminde.

Til december slår Billund Kommunes Museer dørene op til DR julekalenderudstillingen ”Theo & Den Magiske Talisman” på Museumscenter Karensminde.

Der er lagt op til en helt unik oplevelse, når udstillingsbygningen ved Museumscenter Karensminde bliver omdannet til en totalinstallation med scenografier, lyd- og lyseffekter, samt originale kostumer og rekvisitter.

Udstillingen giver den besøgende mulighed for at opleve de magiske universer fra julekalenderen helt tæt på. Det bliver en udstilling, hvor alle sanser kommer i brug, og hvor familien i fællesskab får mulighed for at reflektere over livets store spørgsmål.

Her kan du læse hvad julekalenderen handler om.

Entrépris:

Entré til julekalenderudstillingen inkl. museumsgården:
Voksen: 105 kr. Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Entré til Museumsgården:
Voksen: 40 kr. Børn og unge under 18 år har gratis adgang.

Udstillingen har åbent alle dage i december, på nær 24.-26. samt 30. og 31. Derudover kan man se udstillingen alle weekender i januar, samt den første weekend i februar.

Medlemmer af Karensmindes Venner betaler differencen mellem normal indgangspris og særudstillingens pris, dvs. 65 kr.

Kortholdere af ODM har gratis adgang til museet.

Julen på Museumscenter Karensminde

På den anden side af vejen ligger den gamle museumsgård Karensminde. Her vil der ligeledes være åbent alle dage med julehygge som i gamle dage.

Du kan besøge det julepyntede stuehus, møde gårdens mange forskellige dyr af historisk race og gå en tur i den dejlige natur omkring gården. I gårdens kaffestue kan du købe kaffe, saftevand og karensmindevafler.

Få et opgaveark i billetsalget og tag hele familien med på tidsrejse i det gamle stuehus. Her skal I finde poster med opgaver om gammel magi og overtro. Alle børn som gennemfører tidsrejsen, får et diplom.

Læs mere om aktiviterne i december

Theo & Den Magiske Talisman