Julemarked på Museumscenter Karensminde den 8. og 9. december 2017

Der er lagt op en weekend med god gammeldags juleidyl, når vi første weekend i december slår dørene op til det hyggelige julemarked på Museumscenter Karensminde.

Tid og sted:

Lørdag d. 8. december og søndag d. 9. december. Begge dage kl. 10.00-16.00

Museumscenter Karensminde, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted

Pris:

Voksne: Forhøjet entrépris

Børn og unge under 18 år: Fri entré

Årets julemarked emmer som altid af hygge. Vi skruer op for den gode stemning med juletræer, juledekorationer, håndarbejde og husflid.

Udover håndarbejde, vil du i boderne også finde forskellige delikatesser som pølser, marmelade, ost, røgede fisk m.m.

Julemanden kommer på besøg og samler børn og voksne til hyggeligt samvær i laden, hvor der også vil være julecafe med æbleskiver og gløgg.

I hele december måned, kan du besøge det julepyntede stuehus, ligesom gården vil være åben for besøgende.

Julemarkedet er arrangeret i samarbejde mellem Billund Kommunes Museer og Karensmindes Venner.