Julemarked på Museumscenter Karensminde

Der er lagt op til en weekend med god gammeldags juleidyl, når vi slår dørene op til det hyggelige julemarked på Museumscenter Karensminde.

Tid og sted:

Lørdag d. 7. december og søndag d. 8. december. Begge dage kl. 10.00-16.00

Museumscenter Karensminde, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted

Pris:

Voksne: 40 kr.

Børn og unge under 18 år: Fri entré

Det bliver en rigtig hyggelig weekend med masser af aktivitet på den gamle museumsgård. Stuehuset er pyntet op til jul med gammeldags julepynt og der bliver bagt småkager, lavet fedt og kogt rødkål på det gamle komfur i køkkenet.

Julemanden kommer

Julemanden ankommer i hestevogn fra skoven og samler børn og voksne til juletræsdans i laden. Du kan også få en tur med hestevognen efter julemandens ankomst.

Boder med delikatesser og håndværk

I laden er der en julecafé, hvor du kan købe æbleskiver og gløgg. Der er boder med bl.a. spegepølser, ost, marmelade, honning, fuglehuse, strikkede strømper samt julepynt og anden husflid.

I den gamle kalvestald sælges juledekorationer. På gårdspladsen sælges pyntegrønt og juletræer, samt friskkogte klejner og grillpølser. I den gamle vognport er der tombola med mange gode gevinster.

Håndværk og Kaffestue

Træværkstedet og smedjen er åbne.

Kaffestuen er åben med æbleskiver, kaffe og kakao.