Kom til Museumscenter Karensminde i vinterferien.

Museumscenter Karensminde holder åbent alle dagene i vinterferien fra kl. 10-16, hvor der sker en masse spændende ting.

Du kan blandt andet:

• Male et dyr i det kreative værksted.
  • Se hvordan der arbejdes i smedjen og i det gamle stuehus.
  • Arbejde med træ i træværkstedet.
  • For 10 kr pr. person få en tur i hestevogn.

Desuden har kaffestuen åbent hele ugen.

Dyreløb

Alle dage i uge 7 kl. 10 -16.

Foråret er så småt på vej, og det betyder at der så småt er små nye dyrebørn på vej. Du kan prøve vores dyreløb, hvor du kommer omkring gårdens dyr og gamle husdyrsracer, og bliv klogere på både små og store dyr. Der er selvfølgelig tid til at kælen og lidt ekstra godbidder til de søde dyr.

Ølbrygning

Tirsdag d. 13. februar kl. 10:30 - 16.

Bestyrer Hans Peter Festersen brygger øl efter gamle opskrifter. Brygningen starter kl. 10.30, hvor det er muligt at smage Hans Peters øl, og desuden købe den særlige Karensminde Ale med hjem.

Pandekagedag

Onsdag den 14. februar kl. 10-16

På Den Store Pandekage dag kan du i Kaffestuen spise dig mæt i alverdens pandekager. Du kan også tage den store pandekagequiz og blive klogere på pandekager.