Kom til Museumscenter Karensminde i vinterferien.

Museumscenter Karensminde holder åbent alle dagene i vinterferien fra kl. 10-16, hvor der sker en masse spændende ting.

Museumscenter Karensminde har åbent alle dagene i skolernes vinterferie fra. kl. 10.00 - 16.00. Tirsdag og onsdag er der særlige aktivitetsdage med ekstra mange aktiviteter.

Ølbrygning og dyreløb - særlig aktivitetsdag.

Tirsdag d. 12. februar kl. 10.00 - 16.00.

Bestyrer Hans Peter Festersen brygger øl efter gamle opskrifter. Brygningen starter kl. 10.30, hvor det er muligt at smage Hans Peters øl, og desuden købe den særlige Karensminde Ale med hjem.

Børnene kan komme rundt på hele gården med den store dyreløbsquiz og måske møde årets første dyrebørn.

Pandekagedag - særlig aktivitetsdag.

Onsdag d. 13. februar kl. 10.00 - 16.00

Til "Den Store Pandekagedag" kan du i Kaffestuen spise dig mæt i alverdens pandekager. Du kan også dyste med familien i "Den store pandekagequiz" og se hvem der ved mest om pandekager.

Det Kreative Værksted har åbent tirsdag d. 12. og onsdag d. 13. februar.