Dyrekørekort

Tag et dyrekørekort på Museumscenter Karensminde og bliv klogere på dit kæledyr.

Tid og sted:

Mandag d. 26. juni kl. 10.00 - 16.00

Tirsdag d. 27. juni kl. 10.00 - 16.00

Museumscenter Karensminde

Har du og dit barn lyst til at lære mere om, hvordan man skal passe sit kæledyr, så kom til Museumscenter Karensminde og få et dyrekørekort. Her kan du blandt andet lære:

• Hvordan skal man fodre sine kaniner?
  • Hvad spiser marsvin?
  • Hvordan løfter man en kat og en kanin?
  • Hvad skal man passe på, når man leger med sine kæledyr?

Karensmindes Venner kommer og fortæller om dyrene.

Du kan snakke med kaninerne, som vi tager ud af burene. Du får lov til at røre ved dem, og du lærer at passe dem på den måde, som dyrene bedst kan lide.

Når du har været med hele vejen rundt, får du et dyrekørekort, som bevis på din nye viden om kæledyrenes verden.

Undervisningen foregår i hold. Det første hold begynder omkring kl. 10.30 og det andet omkring kl. 13. Interesserede skal på dagen tilmelde sig ”Tag et dyrekørekort”.

I det kreative værksted kan du flette snor.

Desuden arbejdes der i køkkenet, dagligstuen og i smedjen, og dyrenes fodres kl. 14.30.

Dyreløb tirsdag d. 27 juni.

Tirsdag den 27. juni har Karensmindes Venner desuden arrangeret et lille løb rundt på Karensminde. Undervejs besøger du forskellige steder på gården, i marken og på engen. Hvert sted gælder det om at løse en lille opgave eller udfordre dig selv.

Løbet foregår hele dagen, og du behøber ikkea at tilmelde dig, du skal blot henvende dig i butikken "Høkeren".

Den hvide danske landkanin