Friluftsgudstjeneste på Museumscenter Karensminde

Fredag d. 2. juni danner Museumscenter Karensminde rammen for friluftsgudstjeneste. Alle er velkomne.

Tid og sted:

Fredag d. 2. juni kl. 16.30

Museumscenter Karensminde

Pris:

Gratis

Igen i år danner Museumscenter Karensminde ramme for friluftsgudstjeneste. Alle er velkomne, så kom og oplev en anderledes gudstjeneste.

Sidste år samledes vi omkring 200 mennesker under åben himmel til hyggeligt samvær, kloge ord og lidt godt til ganen. Vi håber på at se endnu flere af jer i år.

Ud med kirken - ud i det fri!

Præsterne Lillian Tyrsted og Charley Stephansen har valgt temaet, som i år lyder: Ud med kirken – ud i det fri!

På baggrund af dette tema, vil de holde deres gudstjeneste.

Lillian vil senere på året gå på pension, så i år er sidste mulighed for at opleve hende til friluftsgudstjeneste på Museumscenter Karensminde.

Der vil være musik og sang med FDF Brass Band, og bagefter gudstjenesten er der mulighed for at købe lidt mad i form af suppe eller grillpølser. Selvfølgelig vil der også være mulighed for at købe the og kaffe.

Alle er velkomne!