Museet har 95 års fødselsdag

I anledningen af at Billund Kommunes Museer fylder 95 år, byder museet på kaffe og lagkage.

Tid og sted:

Torsdag d. 27. september kl. 14.00 - 17.00

Museumscenter Karensminde

Pris:

Fri entré denne dag

I anledningen af at Billund Kommunes Museer fylder 95 år, byder museet på kaffe og lagkage.

Til arrangementet vil museets personale fortælle om fremtidens planer med samlingerne og magasinerne, samt forskning og de nye indsatsområder: landbrug, industri og turisme.

Snak med fagpersonalet om dine egne arvestykker eller loppefund

Arrangementet giver også mulighed for, at gæsterne kan få noget at vide om deres egne genstande. Så tøm kommodeskuffen, kig i garagen eller endevend loftet for genstande, som du gerne vil vide mere om eller som du vil vise frem. Museets fagpersonale står til rådighed med deres historiske viden, så vi sammen kan finde de spændende historier, genstandene rummer. Det er også muligt at
overdrage én eller flere genstande til museets samlinger, så fremtidens museumsgæster også kan nyde dem.

Museet har 95 års fødselsdag