Set i avisen og tv'et

Hurra, nu har vi været i medierne igen. Her kan du finde links til avisartikler og se eller gense tv indslag fra blandt andet TVSyd.

Artikel i Jydske Vestkysten d. 2. august 2017. Artiklen handler om høstdagene på Museumscenter Karensminde:

Jydske Vestkysten: Hans Peter bryggede bonde-ale til høstdag på Karensminde

Indslag i TVSyd d. 30. juli 2017. Udsendelsen handler om høstdagene på Museumscenter Karensminde og om hvordan redskaberne klargøres:

Link til udsendelsen.

Artikel i Jydske Vestkysten d. 28. juli 2017 om Panterdagen på Museumscenter Karensminde:

Jydske Vestkysten: Regnen stoppede de grå pantere

Artikel i Jydske Vestkysten d. 23. juli, der handler om dagene med gammelsdag håndværk på Museumscenter Karensminde:

Jydske Vestkysten: Karensmindes venner hyggede under teltdugen

Indslag i TVSyd d. 18. juli i forbindelses med mejeridage på Museumscenter Karensminde. Her kunne alle få lov til at kærne smør som i gamle dage.

Link til udsendelsen.

Indslag i TVSyd d. 26. juli. Her fortæller frivllige fra Karensmindes Venner om hvordan børn kunne få et dyrekørekort:

Link til udsendelsen.

Artikel i Jydske Vestkysten d. 22. juni. Den gamle museumsbygning i Grindsted er blevet solgt til apoteket:

Jydske Vestkysten: Apoteker har købt det gamle museum