Sommer på Karensminde Museumsgård

I skolernes sommerferie er der masser af aktiviteter for store og små. Tirsdage og onsdage er der åbne værksteder ved Karensmindes Venner, som lærer jer om håndarbejde, husholdning og markarbejde i gamle dage. Vi arbejder ud fra temaerne 'Køn og grænser'; 'Fra jord til bord' og 'Fra le til traktor'. Hver dag er der omvisninger to gange om dagen, hvor I kan høre om gårdens historie og de mange historiske dyreracer, som bor på gården i dag. Glæd jer også til vores nye udstillinger i Høker'n og Vognporten.

Tid og sted:

Vi har åbent hver dag hele juni, juli og august i tidsrummet 10-16, onsdage 10-18.

I finder os på Morsbølvej 102, 7200 Grindsted

Pris:

Entré til særudstillingen SPOR af Besættelsen samt Museumsgården Karensminde inkl. særudstillinger: 65kr.

Entré til Museumsgården Karensminde inkl. særudstillinger på gården: 40kr.

Info. vedr. billetsalg

Husk: Det er et krav fra myndighederne, at alle besøgende over 15 år skal fremvise coronapas med dokumentation om vaccine, immunitet eller negativ test, der er under 72 timer gammel fra testen er foretaget.