Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Corona-indsamling

Eleverne og museet skabte virtuel mening for begge parter, der kommer til at have betydning for kulturhistorien i eftertiden.

Under corona-krisen og nedlukningen af Danmark, kunne adoptivklassen og museet selvsagt ikke mødes og inspirere hinanden gennem læringsbesøg. Corona-krisen var, forhåbentligt, enestående. Det er aldrig før sket, og det bliver og er en stor del af vores historie. Derfor var det vigtigt for museet at sætte fokus på at indsamle minder, genstande, billeder og fortællinger fra corona-krisen som den var i Billund Kommune.

Vi bad derfor adoptivklassen om hjælp. Vi gav dem opgaven at tegne eller skrive eller optage deres egne opfattelser af corona-krisen. Hvordan påvirkede det elever i 6. klasse i Grindsted? Det vil vi gerne vide, og det vil vi gerne gemme og bevare for eftertiden, så der fremadrettet opnås større og bredere indsigt i en helt særlig tid i Danmarkshistorien. Adoptivklassen ville gerne være med i projektet, og nedenfor kan du se elevens Fillip Bellands opfattelser af en mærkelig, men også spændende tid: