Omvisning i SPOR af Besættelsen

Kom med på omvisning i den store særudstilling og kom med bagom kulisserne og de spændende historier

Udstillingen fortæller jernbanens historie under besættelsestiden, hvor jernbanen oplevede en opblomstring, og seks spor gik ind og ud af Grindsted. På rundvisningen fortæller en museumsmedarbejder både om udstillingens tilblivelse og sammenhæng, men også om alle de historier og oplevelser, der findes i udstillingens fem temaer, som vi kalder spor. Udstillingen sætter fokus på jernbanens sammenhæng med modstand, hverdag, værnemagt og flygtningene, og den skaber der et lokalt og gribende billede af besættelsestiden i hele Billund Kommune.

For yderligere informationer om Museumsgården Karensminde, se siden planlæg dit besøg.

SPOR af Besættelsen - bygningen set udefra